Premier liga

Ovo je pet igrača koje Newcastle želi dovesti da se spasi od ispadanja

Foto: EPA

NAVIJAČI Newcastlea, kluba koji ima najbogatije vlasnike na svijetu, jedva čekaju siječanj i novi prijelazni rok jer očekuju dolazak nekoliko sjajnih igrača.

Klub je već smijenio trenera Stevea Brucea i na njegovo mjesto postavio Eddieja Howea, a sada planira dovesti nove igrače. Prema pisanju Marce, Newcastle je već odredio pet glavnih meta, a na listi se nalaze sjajni igrači.

Rezultatski plan za ovu sezonu je izboriti ostanak jer momčad je pretposljednja u Premier ligi, s pet bodova manje od sigurne zone.

Toni Kroos

Toni Kroos je najpoznatije ime na listi potencijalnih pojačanja za Newcastle. Veznjak Real Madrida je, igrajući za španjolskog velikana, kao i za Bayern i reprezentaciju Njemačke, osvojio sve što se osvojiti moglo, a u siječnju će proslaviti 32. rođendan.

On je ranije najavio da razmišlja o završetku karijere u dresu Reala, ali novi vlasnici mogli bi natjerati predsjednika Madriđana Florentina Pereza da proda iskusnog veznjaka.

Niklas Sule

Newcastle ima ozbiljne probleme u obrani i morat će tražiti nove igrače na tim pozicijama, a Niklas Sule je branič koji se povezuje s ovim klubom.

Ovaj stoper Bayerna može pokriti i poziciju desnog beka te bi bio veliko pojačanje za englesku ekipu. Sule je standardan i u reprezentaciji Njemačke, a na njega ozbiljno računa i trener Bayerna Julian Nagelsmann.

Donny Van de Beek

Donny Van de Beek je došao s velikim očekivanjima na Old Trafford, ali u Manchester Unitedu je ove sezone proveo samo 150 minuta na terenu. Ole Gunnar Solskjaer ne vjeruje u kvalitete ovog igrača, koji je sve bliži odlasku.

Pretpostavlja se da bi Nizozemac mogao koštati oko 40 milijuna eura, što ne bi trebalo biti mnogo za Newcastle i njegove vlasnike.

Jesse Lingard

Jesse Lingard je još jedan igrač koji ne dobiva šansu kod Olea Gunnara Solskjaera i vrlo je moguće da će u siječnju napustiti Old Trafford. On je odigrao samo 10 minuta više od Van de Beeka ove sezone.

Lingard je željan nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru naredne godine i zbog toga mora doći do veće minutaže u klubu, a male su šanse da će taj cilj ispuniti u Manchester Unitedu.

Tyrone Mings

Howe je kapetana Aston Ville Tyronea Mingsa trenirao u Bournemouthu, ali mu nije davao mnogo šansi na terenu. U međuvremenu je Mings strahovito napredovao i sada je reprezentativac Engleske.

On je jedan od braniča koji se nalaze na radaru Newcastlea, ali ni on ne bi bio jeftin. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.