Ovo je sastav s kojim Dinamo ide po prolaz protiv Betisa

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO u četvrtak od 18:45 sati na Maksimiru brani 1:0 protiv Betisa u play-off knock-out rundi Konferencijske lige. 

Dinamo je u zadnjem kolu SuperSport HNL-a s 1:0 slavio protiv Varaždina, a Sergej Jakirović odlučio je na klupi ostaviti nekoliko bitnih igrača. Susret su na klupi započeli Josip Mišić, Mauro Prković, Marko Bulat i Arber Hoxha. 

Jakirović protiv Betisa ne može računati na deset igrača. Ozlijeđeni su već dulje vrijeme Boško Šutalo, Dino Perić, Sadegh Moharrami, Lukas Kačavenda, Luka Stojković, Marko Rog i Mahir Emreli, a pravo nastupa nemaju Arijan Ademi, Fran Brodić i Ronael Pierre-Gabriel.

Dinamov trener će na Betis najvjerojatnije poslati isti sastav kao u prvoj utakmici. Na golu će biti Ivan Nevistić, heroj pobjeda protiv Betisa i Varaždina. Stefan Ristovski će biti na desnom boku, na lijevom će Mauro Perković dobiti prednost ispred oporavljenog Takuye Ogiware, a u srcu obrane bit će Francuzi Maxime Bernauer i Theophille-Catherine.

U sredini će bitku s Betisovim igračima voditi Josip Mišić i Marko Bulat, a ispred njih će biti Martin Baturina. Takuro Kaneko je siguran na desnom krilu, a Hoxha se vraća na lijevo. Bruno Petković, koji je golovima iz penala srušio Betis i Varaždin, siguran je u napadu.

Na kladionicama koeficijenti za tu utakmicu su gotovo izjednačeni. Koeficijent na Dinamo je 2.80, a koeficijent na španjolsku momčad 2.60. Međutim, kada se gleda samo prolaz, onda je Dinamo veliki favorit. Koeficijent na hrvatskog prvaka je 1.30, a na goste 3.20. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.