PREMIER LIGA

Ozlijeđeni Perišić postao je učitelj mladom Tottenhamovu beku

Foto: Profimedia

IVAN PERIŠIĆ još se nije izborio za mjesto u startnoj postavi Tottenhama, ali svejedno daje korisne savjete svojem konkurentu za poziciju lijevog beka Ryanu Sessegnonu, koji je započeo obje dosadašnje premierligaške utakmice i postigao gol u pobjedi nad Southamptonom 4:1.

Perišić je na toj utakmici ušao u 66., a protiv Chelseaja u 79. minuti, ali završio je kao jedan od junaka asistiravši Kaneu za izjednačenje na 2:2 u šestoj minuti sudačke nadoknade. Sljedeću priliku da započne utakmicu imat će u nedjelju kada Spursi gostuju kod Nottingham Foresta.

Sessegnon: Svaka informacija od Perišića mi pomaže

Zbog ozljede krajem prošle sezone u Interu Perišić je zaostao u pripremama i još nije na 100%, zbog čega ga Antonio Conte zasad još uvodi s klupe. "Nadam se da će se brzo oporaviti jer to nije Perišić kojeg znam. Ali takav tip igrača može nam puno pomoći i njegov utjecaj na igru je važan", rekao je trener Tottenhama.

Sessegnon s 22 godine može puno naučiti od 11 godina starijeg suigrača, posebno o tome što Conte očekuje od igrača na toj poziciji. "Osvojio je naslov s Conteom u Interu, poznaje ga vrlo dobro. U bilo kojoj situaciji može mi pomoći i objasniti kako želi da bekovi igraju. Jedan na jedan, ulasci u šesnaesterac, svaka informacija mi pomaže", objasnio je Sessegnon odnos s Perišićem, prenosi 90min.com.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.