Partizan snimio svog navijača koji je pljunuo suca. Sve objavio i sad ga tuži

Foto: Epa

NA UTAKMICI košarkaške Eurolige između Partizana i Baskonije jedan je navijač beogradskog kluba pljunuo na suca, a klub je zaradio kaznu. Ovaj put se klub dosjetio kako riješiti situaciju. Partizan je ovog počinitelja snimio, objavio na društvenim mrežama te je pokrenuo tužbu kojom od njega traži novac za kaznu i dodatne troškove.

Očito beogradskom klubu više ne pada na pamet plaćati silne kazne zbog navijačkih ispada. Podsjetimo, Partizan je i prošle sezone imao problema s navijačkim neredima, i to posebno u derbijima s Crvenom zvezdom, zbog čega su utakmice u ABA ligi prekidane, tribine pražnjene, a Partizan je čak i istupio iz domaće lige.

Euroligina kazna iznosi pet tisuća eura, a Partizan je uz objavu snimke poručio kako je pojedincu zabranjen ulazak na domaće utakmice kluba u bilo kojoj dvorani.

''Lice S.G. je legitimirano od strane policije i njemu je od sada doživotno zabranjen ulazak u dvoranu gdje god da Partizan igra kao domaćin. Kao što se vidi na snimci, S.G. je ničim izazvan, pri uvjerljivom vodstvu Partizana i bez ikakve sumnje u bilo koju odluku suca učinio ovo djelo'', napisali su. Kasnije je objavljeno i kako je klub pokrenuo postupak tužbe.