Perišić došao na sud u Milano. Svjedočio je o aferi u kojoj je Brozović

Foto: Profimedia

IVAN PERIŠIĆ pojavio se jučer na sudu u Milanu na ročištu u procesu koji su Marcelo Brozović, Mauro Icardi i njegova bivša supruga i agentica Wanda Nara pokrenuli protiv novinara Fabrizija Corone. Optužili su ga da ih je oklevetao 2019. godine u tekstu u kojemu je napisao da se Icardi i Nara razvode nakon što je Nara prevarila Icardija s Brozovićem.

Perišić je u svojstvu svjedoka trebao u listopadu doći na ročište zajedno s Icardijem, ali se nijedan nije pojavio. Perišić je imao obvezu s Tottenhamom u Ligi prvaka, a Icardi nije poslao novu adresu u Turskoj gdje igra za Galatasaray pa nije ni mogao dobiti poziv. Ročište je odgođeno za jučer, Perišić je došao, Icardi se nije ni javio sudu niti se pojavio pa je njegova optužnica automatski odbačena.

Nije poznato zašto je Perišić pozvan kao svjedok, ali nakon odbacivanja Icardijeve optužnice jer se nije pojavio Brozović i Nara i dalje vode postupak protiv Corone te traže odštetu. Nara je na zadnjem ročištu izjavila da nije bilo nikakve afere s Brozovićem, a da je zbog Coroninih tekstova njezin tadašnji suprug Mauro Icardi morao napustiti Inter.

"Mauro je morao promijeniti i menadžera. Mi smo tradicionalna obitelj i ta priča nam je napravila velike probleme. Djecu su nam zlostavljali u školi, a sve zbog potpunih laži", rekla je tada Nara koja se ubrzo razvela od Icardija.