Perišić zbog prodaje Brozovića prozvao gazde Intera? "Je*eni Z..."

Foto: EPA

VEĆ NEKO vrijeme traje saga oko Marcela Brozovića i njegovog neminovnog odlaska iz Intera ovog ljeta. Milanski klub ga je odlučio prodati i od toga ne odstupa od prvog dana, a Brozović se sada već neko vrijeme, gotovo tjedan dana, nalazi u središtu jedne od najvećih transfernih saga ovog prijelaznog roka.

Brozović na stolu ima ponude saudijskog Al Nassra i Barcelone, a posljednjih nekoliko dana glavna je tema talijanskih medija jer se čeka da odabere gdje će nastaviti karijeru. Doduše, čini se kako je on već odabrao Barcelonu, ali je problem što se španjolski klub još nije uspio dogovoriti s Interom.

Misteriozna psovka

Bilo kako bilo, pregovori traju, a očito ih prati i Ivan Perišić. Hrvatski reprezentativac oglasio se na Instagramu komentarom ispod jedne Brozovićeve objave. Objavio je Brozović fotografiju u dresu Intera i dodao u opis emotikone srca, a Perišić je u komentar napisao samo: "Jebeni Z..."

Talijane je odmah zaintrigirao taj komentar pa su krenuli tumačiti što je točno Perišić htio reći. Kad su uspjeli prevesti psovku, onda su se prebacili na to što bi slovo Z moglo simbolizirati i zaključak tamošnjih medija je skoro pa jednoglasan - Z znači Zhang. Kao Steven Zhang, čelnik Intera koji je i inicirao prodaju Brozovića.

Talijanski kolege pretpostavljaju da Perišić kao navijač Intera i bivši igrač nije zadovoljan tom odlukom pa je svoje nezadovoljstvo izrazio na ovaj način. Je li to zbilja tako, zasad ne možemo tvrditi sa sigurnošću.