Perišićev trener prijeti odlaskom? Conte: Razočaran sam

Foto: Profimedia

TOTTENHAM je u utakmici 14. kola engleske Premier lige upisao domaći poraz od Liverpoola, a trener londonske momčadi Antonio Conte nakon tog susreta kritizirao je navijače kluba pa i između redaka zaprijetio odlaskom ne bude li entuzijazma i strasti kojima se hrani.

Razlog ovakvoj izjavi Contea su zvižduci s tribina koji su bili upućeni njemu i njegovom timu nakon što je Liverpool vodio 2:0 na poluvremenu utakmice. Inače, bila je to šesta uzastopna utakmica Tottenhama u kojoj je ta momčad prva primila gol i pokušavala nadoknaditi zaostatak. Susret je završio 2:1 za Liverpool uz dva gola Mohameda Salaha u prvom dijelu i gol Harryja Kanea iz 70. minute kojim je postavljen konačan rezultat.

"U svakom trenutku dužni smo pokazati poštovanje prema našim navijačima. Oni navijaju za nas i plaćaju ulaznice. Istovremeno, pitate li me jesam li razočaran, jesam. Važno je u svakom trenutku biti iskren", započeo je Conte pa dodao:

Daleko od titula

"Stalno ponavljam jedno te isto. Tek smo započeli proces. Nakon jedne godine napravili smo puno pomaka unaprijed, a ako netko misli da smo spremni za titule, moram biti iskren i reći da je to jako, jako teško. Ne mogu ih obećati u ovom trenutku, zasad smo daleko od njih. Tražim da mi se da vremena i da se bude strpljiv."

"Dovoljno sam iskusan da kažem da smo daleko od timova koji su navikli na pobjede i imaju jake momčadi. Bit će dobro ako to shvatimo. Svi žele pobjeđivati, ja prvi. Budemo li svi imali strpljenja, bit će u redu, u protivnom nastavljamo i vidjet ćemo što će biti na kraju sezone. Za mene su strast i entuzijazam gorivo. Moram to imati, to mi je jako, jako važno."