SP U RUKOMETU

Pešić: Glava nam je bila tko zna gdje u prvom poluvremenu

Foto: HRS

HRVATSKA je u drugom kolu Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu svladala Angolu rezultatom 28:20.

>>> ANKETA Tko vas je najviše oduševio u visokoj pobjedi protiv Angole?

U prvom poluvremenu je to ponovno bilo mučenje kao i cijelu utakmicu protiv Japana (29:29), ali je u drugom poluvremenu Hrvatska primila tek devet golova i upisala prvu pobjedu na prvenstvu.

Pešić je proglašen najboljim igračem utakmice

Jedan od najvećih razloga uvjerljive hrvatske pobjede u drugom dijelu je bio vratar Ivan Pešić koji je sa sedam obrana proglašen najboljim igračem utakmice.

"Malo drugačija utakmica nego prva koja je uvijek najteža, odigrali smo bolje drugo poluvrijeme nego prvo gdje smo opet imali problema, glava nam je bila tko zna gdje", priznao je Pešić za RTL televiziju pa nastavio:

"Možemo još puno, puno napredovati i nadam se da ćemo s više utakmica protivnika imati bolje analize i bolje se pripremati."

U posljednjem kolu slijedi Katar

Hrvatska u posljednjem kolu prve faze natjecanja igra protiv Katara u izravnom duelu za prvo mjesto u skupini. Ogled je na rasporedu u utorak od 18 sati.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.