Transferi

Petak je dan odluke u Džekinom transferu u Inter. Evo što o njemu kaže Conte

Foto: EPA

PREMA izvještavanju talijanskog Sky Sporta, petak je dan odluke o transferu Edina Džeke u Inter.

Naime, BiH napadač je posvađan s trenerom Rome Paulom Fonsecom i klub ga se želi riješiti u ovom prijelaznom roku. Inter je u suprotnom smjeru spreman poslati Alexisa Sancheza, ali postoji nesrazmjer u porezu koji klubovi plaćaju na mjesečna izdavanja za ta dva igrača.

Inter je uz Sancheza u Romu spreman poslati još jednog igrača

Prema tome, Sanchez ima čak tri milijuna eura manju plaću od Džeke. Ipak, Inter je voljan u suprotnom smjeru poslati 21-godišnjeg Andreu Pinamontija u paketu s čileanskim napadačem i tako kompenzirati njegovu manju plaću.

Petak je označen kao posljednji dan pregovora jer za vikend oba sastava igraju utakmice Serie A. Inter protiv Beneventa, a Roma protiv Hellas Verone. Oba sastava su domaćini.

Conte ne želi unositi nestabilnost u ekipu

Prije utakmice s Beneventom trener Intera Antonio Conte je komentirao mogući Džekin transfer na Giuseppea Meazzu.

"Nisam ništa tražio od kluba, ako mislite suprotno, onda kasnite svjetlosnim godinama. Nije to nikakav hir ni želja trenera, ovi igrači što su tu bit će prisutni do kraja sezone. Poštujem Edina, Romu i naše igrače. Ako postoji netko nezadovoljan i želi ići, onda dobro. Ako postoje ekonomski uvjeti da dođe do razmjene, to je dobro. U suprotnom ne unosimo nestabilnost u ekipu", rekao je Conte.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore