Zanimljivosti

Peter Crouch mogao bi glumiti legendarnog Rodneyja iz Mućki

Foto: get

PETER CROUCH nedavno se umirovio od aktivnog igranja nogometa. Poznati engleski reprezentativac i jedna od ikona nogometa često je u životu nailazio na usporedbu s Rodneyjem Trotterom, likom iz kultne britanske humoristične serije Mućke.

Sada ima priliku okušati se u toj ulozi. Crouch je dobio ponudu da odigra ulogu koju je godinama odrađivao legendarni Nicholas Lyndhurst i snimi skeč o jednoj od najpoznatijih serija svih vremena.

Autori BBC-ja koji su sudjelovali u kreiranju Mućki, prema pisanju otočkih medija, dali su zeleno svjetlo za snimanje skeča o ovoj seriji u Londonu. Snimanje će okupiti i likove Del Boya, ujaka Alberta, Boycieja i Marlene koje će igrati dvojnici originalnih glumaca iz serije.


Oglas za prijavu kandidata navodno će biti raspisan krajem godine, a uloge će dobiti oni koji budu najviše nalikovali na glumce koje s malih ekrana pamtimo s kraja prošlog i početka ovog stoljeća.

"Crouchev agent je rekao da će njegov klijent razmisliti o tome hoće li prihvatiti ovu ponudu za koju bi trebao dobiti 30.000 funti za pola dana snimanja u Londonu", kaže jedan od izvora iz BBC-ja za engleske medije.

Inače, Crouch je prije nekoliko godina rekao da nikad nije volio nadimak Rodney koji je imao na početku karijere.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.