Petković: Igrao sam ozlijeđen. To je moja pogreška

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NAPADAČ hrvatske reprezentacije i Dinama Bruno Petković vratio se prošlog vikenda u sastav svog kluba te sudjelovao u pobjedi protiv Osijeka. Petković je u ponedjeljak na druženju s novinarima odgovarao na brojna pitanja, a priznao je i da je sam kriv što je izostajao s terena. Igrao je, naime, i kad nije bio spreman. 

"Preuzeo sam odgovornost na sebe"

"Igrao sam sigurno tridesetak utakmica u Dinamu kad su mi rekli da ne igram, ali sam kazao da mogu. Normalno da u svoj toj želji da pomognem, da dam sve od sebe kako bih izašao na teren, nekad i pretjeram. Tako je bilo i sada, pogotovo u prvom slučaju, ali i drugom. To je isključivo moja pogreška. Bez obzira što pamtim dosta situacija koje su i ranije bile knap, možeš – ne možeš.

U takvim prilikama preuzmem odgovornost na sebe, neovisno što su svi pisali kako može liječnička služba dopustiti da igrač igra ako nije potpuno spreman. Nagledao sam se takvih situacija, što svojih, što suigrača, što u Dinamu, što vani...

Dosta puta se dogodi da nisi spreman baš po svim parametrima, ali glava i srce žele, igraš te u puno slučajeva ispadne jako dobro. Nekad kad ispadne negativno traži se krivca. Eto, krivac u mojem slučaju sam ja", rekao je Petković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.