Petrović odgovorio Crvenoj zvezdi: Griješite

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

LEGENDARNI hrvatski košarkaš Franjo Arapović u jednom je podcastu iznio tvrdnju da je 2014. Crvena zvezda platila 800 tisuća eura Ciboni da joj prepusti mjesto u Euroligi, a sad je stigao oštar odgovor iz beogradskog kluba. Iz Zvezde su negirali Arapovićeve navode i prozvali Acu Petrovića i Domagoja Čavlovića.

''Franjo Arapović bi zato umjesto što spominje Crvenu zvezdu, kada već iznosi neistine, o svemu trebao prvo porazgovarati s tadašnjim predsjednikom KK Cibona Acom Petrovićem i direktorom Domagojem Čavlovićem, posebno oko apartmana na Jadranskom moru i fantomskog ručka u Ljubljani kojeg nikada nije bilo.

Posebno je zanimljivo da se Franjo baš sada prisjetio ovakvog detalja i odlučio nas sve prosvijetliti ovakvom neistinom u koju samo budale, naivni, klimakterični ili ljudi pod utjecajem nekih psihoaktivnih supstanci mogu vjerovati", stoji u priopćenju Zvezde.

Petrović se javio na Twitteru i odgovorio Zvezdi

"U saopćenju Zvezde, a vezano za izjave Arapovića, potkrala se jedna velika pogreška. U periodu kada je Cibona uzela ABA ligu u Beogradu i kada je odustala od Eurolige nisam bio ni blizu Ciboni, a kamoli predsjednik Kluba. Uzgred rečeno bio sam komentator na tom F4 u Beogradu", napisao je Petrović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.