REGIJA

Piksi o Joviću: Ili ću ja zvati Ancelottija ili on mene

Foto: EPA-EFE

NOGOMETNA reprezentacija Srbije ostvarila je drugu pobjedu zaredom u Ligi nacija. Srbija je pobijedila na gostovanju u Švedskoj 1:0. Jedini je pogodak na utakmici zabio Luka Jović. Napadač Real Madrida u sudačkoj je nadoknadi prvog poluvremena zabio s pet metara nakon izvedenog kornera i povratne lopte. Jović je zabio u dvije uzastopne utakmice za Srbiju.

Izbornik srpske reprezentacije Dragan Stojković Piksi odlučio je nakon susreta javno urgirati za svojeg napadača koji u Real Madridu igra jako malo. “Ili će me Carlo zvati ili ću ja njega, vidjet ćemo… Vjerujem u Luku Jovića, on je golgeter velike kvalitete, treba ga probuditi, treba naći nešto da eksplodira. Drago mi je da nam je donio tako važnu pobjedu u Švedskoj, ali i za njega je bila jako važna zbog samopouzdanja jer se upisao u listu strijelaca”, poručio je.

24-godišnji napadač je protekle sezone zaigrao u svega 15 ligaških utakmica, a samo jednom je počeo susret. Zabio je jedan gol u La Ligi i imao tri asistencije. U Kraljevski klub je stigao u ljeto 2019. godine za 63 milijuna eura.