ZANIMLJIVOSTI

Pique na utakmicu s Barcelone stigao na biciklu Mate Rimca

GERARD PIQUE jedan je od nogometaša Barcelone koji posljednjih godina puno više pažnje osvaja onim što radi izvan terena nego na njemu.

Sada je pozornost privukao činjenicom da je na derbi protiv Espanyola koji se igrao na Camp Nouu stigao na biciklu, a posebno je zanimljivo što se radi o biciklu Mate Rimca. 

Njime može i na put od 120 kilometara

Greyp G12S, bicikl koji se može vidjeti na snimci Piqueovog dolaska, proizvodi tvrtka Greyp Bikes, sestrinske tvrtke Rimac Automobila, čiji je vlasnik Mate Rimac.

Baterija od 1,5 kWh bicikl težine 48,5 kilograma u speed-modeu može povući brzinom i od 70 km/h, dok je onaj cestovni ograničen na 25 km/h. Doseg bicikla s punjenjem iznosi 120 kilometara, što je i više nego dovoljno da Pique odradi put od svog doma do trening-terena svojih klubova.

I Messi ima jednog

Pique nije jedini koji posjeduje Rimčev bicikl. Prije četiri su godine osim njega bicikl dobili i Lionel Messi i Cesc Fabregas. 

Podsjetimo, Barcelona je slavila protiv Espanyola 1:0 pogotkom Luisa Suareza, a Espanyol je tim porazom nakon 26 godina ispao iz La Lige. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.