TRANSFERI

Pjanić odgovorio na tjeranje iz Barcelone: Ja mogu svugdje igrati

Foto: EPA-EFE/Quique Garcia

MIRALEMA PJANIĆA uprava, trener i navijači tjeraju iz Barcelone manje od godinu dana nakon što je taj klub za njega platio 60 milijuna eura odštete i učinio ga jednim od pet igrača s najvećom plaćom. 

Trener Koeman ga je ubrzo nakon toga otpisao, a Barcelona je otkrila da je u katastrofalnoj financijskoj situaciji, na rubu bankrota.

Zato je ovog ljeta krenula u veliku rasprodaju i rješavanje najskupljih igrača, u sklopu koje je morao otići Antoine Griezmann, ali i najveći, Lionel Messi.

S druge strane, Pjanić, kojeg nitko u Barceloni i oko nje ne želi, i dalje je u klubu iako je otpisan i preskup te bez obzira na to što bi Barcelona, ako se riješi njegove visoke plaće, uštedjela značajnu svotu.

Pjanić uopće ne igra za Barcelonu ove sezone, što je neke navijače BiH nagnalo da se zapitaju kako onda može imati zajamčeno mjesto u prvoj momčadi reprezentacije.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Nakon što je odigrao cijelu utakmicu u senzacionalnom remiju BiH kod Francuske (1:1) u kvalifikacijama za SP 2022., Pjanić je komentirao svoju situaciju 

"Bilo mi je drago biti s reprezentacijom i igrati svih 90 minuta. Znamo u kakvoj sam situaciji, takva je sudbina i cijelu karijeru sam se borio. Danas je možda teži period za mene, ali nikad nisam odustao i znam da svugdje mogu igrati. Nema predaje, maksimalno profesionalno se ponašam i za mene je sve ovo san. Idemo dalje, borit ću se i siguran sam da ću uskoro ponovo biti na terenu."

Pjanića je na Twitteru podržala legenda BiH nogometa Sergej Barbarez: "Ljudi moji, zapamtite. Miralem da uzme pet godina apstinencije od nogometa, on treba, on mora i, što je najvažnije, može igrati!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.