Pljušte prijave: Optužni prijedlog i Hajdukovom povjereniku za odnose s navijačima

Foto: Hina

SPLITSKA policija i dalje podnosi prekršajne prijave zbog upada navijača Hajduka Dominika Mamića na teren tijekom utakmice s Rijekom odigranoj prije 10 dana.

Prijavljen je još jedan redar koji se našao u blizini Mamića, ali i Hajdukov povjerenik za odnose s navijačima Kristijan Petric. 

Povjereniku na vrata u subotu pokucao policajac

Petric je u subotu bio pozvan na informativni razgovor u policiju, no prije no što je stigao otići na taj razgovor na vrata mu je pokucao policajac kako bi mu uručio optužni prijedlog. Petrica terete za prekršaj članka 10. stavka 1. Zakona o sprječavanjima nereda na sportskim natjecanjima.

Propustio je poduzeti mjere, odnosno, sugerirao je redarima da puste Dominika Mamića, navodi se u optužnom prijedlogu splitske policije.

Bit će još prijavljenih

Petrica smo zamolili za komentar, no za to bi trebao dobiti dozvolu kluba.

U policiji doznajemo kako nastavljaju s istragom, izvjesno je da će biti još prijavljenih zbog propusta u osiguranju.

Dosad je prijavljeno šest redara, voditelj javnog okupljanja Frane Medvedec, Hajduk i predsjednik Ivan Kos kao odgovorna osoba u pravnoj osobi.

Policija je Mamića pokupila s terena nakon par minuta. Redari ga nisu uspjeli spriječiiti da s metalnom hvataljkom za pirotehniku pojuri po travnjaku za sucem. Petric mu je prišao sa željom da primiri situaciju, redari su u policiji izjavili da im je kazao da ga ne diraju.
 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.