Počeli pregovori Steaue i Uniree o Brandanu, Bilascu i Galamzu

PREMA pisanju rumunjskih medija, ono što se najavljivalo posljednjih dana, uistinu se i počelo događati. Naime, zbog veliki financijskih problema, Unirea je počela prodavati najbolje igrače, a jučer popodne započeli su pregovori sa rivalom, bukureštanskom Steauom, koja je pikirala tri najbolja igrača; Argentinca Pabla Brandana i Rumunje Mariusa Bilasca te Georgea Galamza.

Predsjednik Steaue Gigi Becali posebno je zainteresiran za dvojac Brandan - Bilasco, kojeg u svojoj momčadi žarko želi novi trener Steaue Ilie Dumitrescu. Becali je za Argentinca ponudio 800 tisuća eura, međutim Brandan nije oduševljen prelaskom u Bukurešt, a ostaje nam vidjeti hoće li ga čelništvo Uniree nagovoriti zbog golemih financijskih problema.

"Dva igrača Uniree Urziceni me posebno interesiraju, Brandan i Bilasco, a spreman sam učiniti sve što je u mojoj moći kako bi ih doveo u Steauu", rekao je Becali, potvrdivši tezu o dugovanju Uniree spram njega, koje namjeravaju pokriti igračkim pojačanjima. Također se spominje da su pregovori za igrače već počeli, ali da još nije postignut dogovor, u što su obje strane uvjerene.

U poplavi vijesti iz Uniree, nije nam promakla informacija kako je Steaua praktički sve dogovorila i s ponajboljim igračem Hajdukovog protivnika Georgeom Galamzom, centralnim braničem momčadi, a jedino još predstoji klubovima dogovoriti odštetnu vrijednost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.