LIGE PETICE

Pogledajte akciju i gol godine u Španjolskoj

ŠPANJOLSKA je brzo zaboravila majstorske asistencije i golove Messija, Griezmanna i Suareza od prije nekoliko dana. Za to je zaslužan igrač Deportivo La Corune.

Sjajna akcija cijele momčadi i preko cijelog terena

Iskusni napadač Christian Santos (32) je na utakmici protiv Huesce u 38. kolu druge španjolske lige sjajnu akciju, u čijem začetku je i sam sudjelovao, okončao spektakularnim golom.

Skoro cijela momčad Depora sudjelovala je u brzoj i efektnoj akciji koja je krenula oduzimanjem lopte pred svojim kaznenim prostorom, nakon čega je slijedio niz atraktivnih proigravanja iz prve, petom, u prostor...

Počeo kontru i spektakularno je završio

Okončao ju je Santos, koji na visini bijele točke ubačaj Salve Ruiza zahvaća akrobatskim letom i bacanjem unatrag te poentiranjem preko glave, dok mu je čuvar bio na leđima.

Gol velike estetske, ali i rezultatske važnosti

Krasan gol nije imao samo estetsku nego i veliku rezultatsku vrijednost jer davljeniku Deporu je donio pobjedu 2:1 u važnom meču protiv teškog suparnika, koji se bori za izravni ulazak u Primeru. 

Deportivo se zahvaljujući škaricama za pamćenje četiri kola prije kraja udaljio od zone ispadanja.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku sukoba igrača Tottenhama možete pogledati OVDJE.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.