Pogledajte Ancelottijevo slavlje nakon utakmice koju je riješio Modrić

Foto: EPA

REAL MADRID pobijedio je Sevillu 1:0 u kasnim večernjim satima nedjelje. Utakmicu, koja se igrala u sklopu 26. kola španjolske La Lige, riješio je Luka Modrić sjajnim golom iz 81. minute, tek pet minuta nakon što je ušao na travnjak kao zamjena za Nacha Fernandeza.

Real se mučio sa Sevillom cijelu utakmicu, a onda je u igru ušao Modrić i fantastično pogodio za važnu pobjedu svoje momčadi, koja sada ima osam bodova više od drugoplasirane Barcelone. Bio je to Modrićev  drugi ligaški gol ove sezone nakon što je u prosincu zabio u 4:1 pobjedi protiv Villarreala.

"Savršeno razumijem što može misliti Modrić kada ne igra jer sam ja i sam to doživio kao igrač. Unatoč tome Modrić ne izgleda poput igrača koji je ušao u 39. godinu. Proslavili smo taj Lukin gol jer je to zaslužio. Zabio je sjajan pogodak i puno doprinio nakon što je ušao u igru. Jako mi je teško kada ga držim na klupi za pričuve, ali on svakodnevno pokazuje da je primjer čitavoj ekipi", rekao je nakon susreta Realov trener Carlo Ancelotti, čije su slavlje snimile kamere poslije posljednjeg sučevog zvižduka.

VIDEO: Arena Sport