KSW U ARENI ZAGREB

Pogledajte kako Cro Cop priprema Deliju za spektakl u Areni: "Bit će dar-mar"

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

U SUBOTU se u zagrebačkoj Areni od 19 sati održava KSW 51, event najjače europske borilačke organizacije na kojem će gledatelji vidjeti 10 borbi. 

Nastupit će četiri hrvatska borca - Filip Pejić, Ante Delija, Ivan Erslan, Aleksandar Rakas i Antun Račić - te nekoliko najpoznatijih boraca iz regije, poput Crnogorca Vase Bakočevića i Erka Juna iz BiH.

Delijin meč povukao je najveće kontroverze jer mu je protivnik, iskusni bosansko-hercegovački borac Denis Stojnić, zbog ozljede koljena otkazao dva dana prije borbe. Delija ga je optužio da je izmislio ozljedu, a Stojnić je reagirao i poslao Indexu liječničku dokumentaciju i snimku koje dokazuju ozljedu.

Umjesto Stojnića Delijin protivnik će biti Oli Thompson, 29-godišnji engleski bivši strongman, koji je u profesionalnoj MMA karijeri na omjeru 18-10.

Delija je dobio 16 od svojih 19 profesionalnih borbi. Član je Cro Cop Teama i jedan od štićenika Mirka Filipovića s kojim se priprema za borbu u Areni. Cro Cop je na svojem Instagramu objavio kratki video sparinga.

"Jako puno sam napredovao uz Cro Copa, osjećam se bolje i imam puno samopouzdanja otkad radim s njim. Treninzi su odlični i naporni, napredujem iz dana u dan, spariranje s takvim borcem ogromna je prednost", rekao je Delija u četvrtak na Media Dayu KSW-ova eventa nakon što su mu u otvorenom workoutu pomogli prijatelji i kolege iz Cro Cop Teama, Stipe Drviš i Satoshi Ishii.

Thompsonu je na društvenim mrežama zahvalio na prihvaćanju borbe u tako kratkom roku, ali ne namjerava mu dati nikakav popust u subotu.

"Teško je jer sam se spremao za Stojnića, nije lako složiti taktiku za novog protivnika, ali što je tu je. Nisam bio posebno nabrijan na Stojnića, nabrijan sam na svakoga. Jedva čekam subotu i da bude dar-mar", rekao je Delija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.