Pogledajte kako igrač utakmice protiv Hrvatske prolazi poligon Ninja ratnika

Foto: Instagram/Gary Hines

IAKO su hrvatski rukometaši u 2. kolu uvodne faze Svjetskog prvenstva uvjerljivo pobijedili SAD 40:22, igračem utakmice šokantno je proglašen Amerikanac Gary Hines, koji je postigao šest lijepih golova, ali nije čak bio ni prvi strijelac utakmice jer je Igor Karačić za Hrvatsku zabio sedam.

Hines ima 38 godina, 180 cm i igra za HSC Bad Neustadt u trećoj njemačkoj ligi, a ova nagrada nedvojbeno mu je vrhunac rukometne karijere, ali nipošto najveći natjecateljski uspjeh u životu. On je u Njemačkoj već godinama puno veća zvijezda zbog nastupa u tamošnjoj verziji šoua Ninja ratnici, a lani je debitirao i u američkoj.

Puno je poznatiji kao Ninja ratnik nego kao rukometaš

Pod nadimkom Hangtime i u prepoznatljivim hlačicama s uzorkom američke zastave Hines je briljirao na njemačkim poligonima za Ninja ratnike, dvaput je došao do finala i još dvaput do polufinala natjecanja te nastupio na All Starsu. Na debiju u SAD-u završio je na 16. mjestu.

"Dao sam sve od sebe i eksponirao se, nadam se da ću nastupiti i dogodine i opet rasturiti", napisao je Hines na Instagramu nakon ispadanja iz američkih Ninja ratnika.

Što se rukometa tiče, njim se počeo baviti s 14 godina jer je bio prenizak za svoj omiljeni sport, košarku. S američkom reprezentacijom prije točno 20 godina osvojio je broncu na Panameričkim igrama, a prošle godine i zlato na prvenstvu sjevernoameričkih i karipskih zemalja, nakon pobjede u finalu nad Grenlandom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.