Pogledajte kako je MMA borac prošao u borbi s tri "obična" čovjeka

Foto: Screenshot

U ŠPANJOLSKOJ Tarragoni u Tarraco Areni održana je MMA priredba Dogfight Wild Tournament 2nd Impact. Cijeli događaj osmislio je španjolski youtuber Jordi Wild, a na njemu smo imali priliku vidjeti zaista bizarne borbe. Main event bio je borba 3 na 1.

Profesionalni MMA borac Eduardo Riego, koji je u karijeri ima omjer od šest pobjeda i dva poraza, borio se protiv trojice "običnih" mladića Manuela, Ivana i Tomasa, koji su bili značajno manji od 190 centimetara i 93 kile teškog borca, ali su imali brojčanu nadmoć i u prvoj rundi Riegu zadali dosta problema.

Međutim, Riego je izdržao i u drugoj rundi započeo je njegov preokret. Koncentrirao se na jednog protivnika trpeći udarce druge dvojice i uspješno ga zadavio, nakon čega je sudac kratko prekinuo borbu i poraženog mladića uklonio iz kaveza.

Konačno, u trećoj rundi Riego je došao do pobjede - najprije je jednog mladića ugušio giljotinom, a kada je borba postala izjednačena, trebalo mu je svega nekoliko sekundi da preostalog protivnika gušenjem natjera na predaju.