Pogledajte kako je Olmo u debiju zabio za pobjedu Barcelone

BARCELONA je u trećem kolu La Lige stigla i do treće pobjede. Nakon nevjerojatnih 2125 dana, na gostovanju kod Raya Katalonci su napokon došli do pobjede 2:1, no ne bez velike muke i problema. Rayo je poveo golom Unaija Lopeza već u devetoj minuti. Preokret je stigao u drugom poluvremenu.

Dani Olmo je u igru ušao u 46. minuti umjesto Ferrana Torresa, a u 60. minuti Pedri je izjednačio. Barca je pokušavala doći do pobjede, stvarala je šanse, ali sve do 82. minute nije mogla do gola. Onda se pojavio Dani Olmo, koji je preciznim udarcem zabio za pobjedu u svom debiju za Katalonce.

Olmo je registriran u zadnji trenutak

Malo je nedostajalo da Olmo uopće ne zaigra protiv Raya. Naime, Barcelona je doslovce u zadnji trenutak uspjela registrirati Danija Olma, nakon što ga je Leipzigu platila 55 milijuna eura, i jedan od najboljih igrača ovogodišnjeg Eura mogao je debitirati na gostovanju kod Raya. 

Podsjetimo, Barcelona ima ogromnih problema s ispunjavanjem financijskog fair playa, zbog kojeg nije mogla registrirati nove igrače. Da bi to mogao učiniti, katalonski klub ovog ljeta se riješio Clementa Lengleta, Mikayila Fayea i Vitora Roquea, no plaća Danija Olma i dalje je prelazila Barcin propisani budžet.

Barca iskoristila "sivu zonu" u pravilima

No, na ruku Olmu i Barci išla je ozljeda Andreasa Christensena, koji će izbivati između dva i četiri mjeseca zbog problema s Ahilovom tetivom. Budući da je riječ o težoj ozljedi zbog koje će Danac duže izbivati, vodstvo španjolske lige dopustilo je Barceloni registraciju Olma.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.