NBA LIGA

Pogledajte kako se rješavaju nesuglasice u Golden State Warriorsima

Foto: screenshot

ANDRE IGUODALA, bivši igrač Golden Statea i MVP finala 2015. godine, dočekao je trejd u Miami taman na vrijeme za gostovanje svojeg novog kluba kod Warriorsa.

Miami je rutinski pobijedio u San Franciscu 113:101, a Iggy je trijumfu doprinio s dva poena, pet skokova i dvije asistencije. Bila mu je to tek druga utakmica u dresu Miamija nakon trejda iz Memphisa u završnici prijelaznog roka, odnosno druga nakon prošlosezonskog finala jer za Grizzliese proteklih mjeseci nije igrao.

Svojoj bivšoj zvijezdi, koja je među Warriorsima provela šest sezona, domaćini su pripremili topli doček, a prije početka utakmice netko od starosjedioca trebao se obratiti publici i najaviti Iguodalu i njegov kratki govor.

Stephen Curry i Klay Thompson još se oporavljaju od teških ozljeda, pa su prije početka ceremonije morali odlučiti koji će od njih preuzeti mikrofon, a niti jednome od njih nije se dalo. 

Kako su odlučili? Zaigrali su "škare, kamen, papir".

Curry je pobijedio, počeo se smijati i ustao s klupe, prepustivši Klayu da izađe na centar i obrati se publici koja je zatim Iguodalu pozdravila ovacijama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.