Pogledajte prekid u Našicama. Delegat na podu, Vujović urla na suce

Screenshot: MAXSport

PRVI ovosezonski derbi u Ligi za prvaka između Nexea i Zagreba, koji se igrao u Našicama, prekinut je sedam sekundi prije kraja prvog poluvremena nakon što je igrač Nexea Marko Bezjak srušio delegata Antu Josića tako što ga je u prolazu udario ramenom u leđa. Zagreb je u tom trenutku vodio 16:9.

Do incidenta je došlo dok su igrači Nexea protestirali zbog odluke sudaca Juranovića i Mrvice, koji su poništili pogodak Fahrudina Melića i umjesto toga dosudili sedmerac za domaće. Jedan od najžešćih u protestima bio je upravo 37-godišnji Slovenac Bezjak, koji je na traženje delegata Josića dobio dvije minute isključenja. Dok je napuštao teren, zabio se u Josića. Tu situaciju možete pogledati u sljedećem videozapisu.

Fotografi su, pak, zabilježili trenutke u kojima Josić u suzama napušta teren uz pomoć liječnika, kao i pobješnjelog trenera Nexea Veselina Vujovića u raspravi sa sucem. Pokušao ga je umiriti Zagrebov menadžer Božidar Jović. 

Josića su liječnici odveli u svlačionicu kako bi mu ukazali pomoć, a otprilike pola sata nakon incidenta službeni spiker objavio je da je susret i definitivno prekinut. Budući da je utakmica završena napadom na službenu osobu, očekuje se da će pobjeda biti dodijeljena Zagrebu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.