Pogledajte najbolje kadrove sa spektakularnog FFC-a u Ljubljani

Foto: FFC

FFC 29 je možda iza nas, ali o priredbi u Ljubljani sigurno će se još neko vrijeme pričati.

Ukupno tri borbe za titulu najboljeg, a među njima i sudar dvojice vrhunskih prvaka, profesionalni debi renomiranog hrvatskog boksača Hrvoja Sepa i povratak nekoliko poznatih imena, samo su dio onoga što nam je hrvatska promocija ponudila u svom petom posjetu glavnom gradu Slovenije.

Kick boks dio večeri donio je spektakularan meč dvojice prvaka promocije, u kojem je na kraju slavio Samo Petje, postavši prvak u dvjema različitim kategorijama. Mladen Brestovac impresionirao je protiv Dževada Poturka, dok su pobjede upisali i Donegi Abena, Aleksander Stankov, Toni Mikelić i Mensur Murić.

U MMA dijelu večeri Luka Jelčić obranio je pojas u lakoj kategoriji pobjedom protiv Roberta Pastucha brutalnim nokautom. Impresivan nastup upisao je Ahmed Vila, a do pobjeda su došli još Abusapiyan Magomedov, Ivan Erslan i Marko Ostanek.

Prvi put u povijesti FFC je publici ponudio jedan profesionalni boksački meč. Hrvoju Sepu trebalo je samo 40 sekundi da nokautira Milana Petrovića.

Uz najatraktivnije poteze večeri, u FFC-ovom videosažetku ćete imati prilike poslušati i izjave glavnih aktera ove priče.
 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.