Pogledajte spektakularan gol Pašalića protiv Istre

Foto: Screenshot/MaxSport

RIJEKA je s uvjerljivih 4:0 slavila protiv Istre 1961 na Rujevici u sklopu trećeg kola SuperSport HNL-a. Rijeka je tako isprala gorak okus ispadanja od švedskog Elfsborga u trećem kolu kvalifikacija za Europa ligu. Momčad Radomira Đalovića je sve riješila već u prvom poluvremenu kada su sjajne golove zabili Gabrijel Rukavina u 19. minuti i Marco Pašalić u 24. minuti, a treći gol je nakon solo prodora zabio Franjo Ivanović u 28. minuti. Posao je završio Ivanović svojim drugim golom u 66. minuti.

Fantastičan gol Marca Pašalića

Posebno je efektan bio pogodak Pašalića za povećanje vodstva Rijeke na 2:0. Hrvatski reprezentativac je primio loptu na desnoj strani, laganim driblingom se otvorio za udarac lijevom nogom i onda s 25 metara uputio bombu u bliži gornji kut vratara Lovre Majkića. Bio je to prvi gol Pašalića ove sezone za Rijeku, a navijači se mogu samo nadati da će sve priče o njegovom odlasku iz kluba ovog ljeta se pokazati promašenima.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svakog ponedjeljka u 18 sati.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.