Pogledajte sramotnu makljažu na Strikeforceovom eventu: Dva tima se potukla u kavezu

DRUGA najbolja američka, a vjerojatno i svjetska MMA organizacija, Strikeforce, održala je u noći sa subote na nedjelju svoj veliki event u Nashvilleu. Amerikanci su na nacionalnoj CBS televiziji mogli pratiti čak tri borbe za naslov prvaka; u poluteškoj, srednjoj i lakoj kategoriji.

Jake Shields je u borbi večeri obranio naslov protiv Pride i UFC legende Dana Hendersona jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi, a na isti način je slavio i Gilbert Melendez porazivši jednog od najbolji "pound for pound" boraca svijeta Shinyu Aokija. Japancu je ovo također bio debi na američkom tlu.

No, iznenađenje večeri je ipak priredio brbljavi Amerikanac Muhammed Lawal poznatiji kao "King Mo" porazivši dosadašnjeg poluteškaškog prvaka Gegarda Mousasija. King Mo je protiv inče sjajnog Armenca, baš kao i Shields i Mendelez, slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Sramotna makljaža na kraju

Kad već nije bilo spektakla u tri glavne borbe večeri (borbe su bile poprilično monotone), Amerikanci su na nacionalnoj televiziji mogli vidjeti pravi reality show nakon što je Shields obranio naslov. Novi stari prvak se prigodno obratio publici kada je u kavez uletio njegov konkurent Jason "Mayhem" Miller koji je nastupio nešto ranije pobijedivši Tima Stouta.

Mayhem ili prevedeno Kaos, ukrao je Shieldsu trenutak slave zatraživši njihov novi okršaj pred čitavom javnosti. Ovaj potez očekivano nije najbolje sjeo Shielsovom timu koji je nasrnuo na Millera i došlo je do masovne makljaže.

U oktogon su na koncu utrčali zaštitari i razdvojili suparnike. Cijelu ovu divljačku sramotu pratili su gledatelji na nacionalnoj televiziji.

Glavne borbe:

. Jake Shields - Dan Henderson (5R, Jednoglasna odluka)
. Gegard Mousasi - Muhammed "King Mo" Lawal (5R, Jednoglasna odluka)
. Gilbert Melendez - Shinya Aoki (5R, Jednoglasna odluka)

Uvodne borbe:

. Jason "Mayhem" Miller - Tim Stout (1R, TKO)
. Zach Underwood - Hunter Worsham (3R, Jednoglasna odluka)
. Josh Schockman - Cale Yarbrough (2R, TKO). Dustin Ortiz - Justin Pennington (1R, SUB)
. Andrew Uhrich - Dustin West (1R, SUB)
. Chris Hawk - Ovince St. Preux (1R, TKO). Thomas Campbell - Cody Floyd (3R, TKO)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.