Pogledajte sukob Stošića i Fabjana uoči vaganja

Foto: Screenshot

FNC, vodeća regionalna MMA organizacija, organizira veliku borilačku priredbu koja će se u subotu, 1. lipnja održati u Srbiji, točnije u Beogradu. Među ostalim, borit će se Darko Stošić i Miran Fabjan, Francisco Croata Barrio i Dušan Džakić, Nikola Joksović i Stefan Negucić, Đani Barbir i Nemanja Nikolić, a tu su i Marko Bojković, Vaso Bakočević i Marina Spasić. 

Najiščekivanija borba večeri je ona između slovenskog borca Mirana Fabjana poznatog pod nadimkom Slo Rocky i srpskog borca, bivšeg člana UFC-a Darka Stošića koji je sedam godina mlađi od tridesetdevetogodišnjeg Fabjana. Danas je u Beogradu održano vaganje, uoči kojeg je zaiskrilo između Stošića i Fabjana na hodnika, ali situacija nije eskalirala.

Sve je ostalo na verbalnom sukobu, a vaga je pokazala pet kilograma razlike između boraca, Stošić ima 107, a Fabjan 102 kilograma. Inače, na putu za Beograd Fabjan je doživio prometnu nesreću u kojoj je auto smrskan, ali srećom nitko nije teže ozlijeđen, dok je on prošao bez posljednica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.