Pogledajte Vlašićev prvi gol sezone za pobjedu Torina

Screenshot

TORINO je pobijedio Sassuolo 2:1 u 11. kolu Serie A. Antonio Sanabria doveo je Torino u vodstvo u petoj minuti, a Kristian Thorstvedt izjednačio je u 18. Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić nije bio u početnom sastavu Torina, ali ga je Matteo Paro, pomoćnik trenera Ivana Jurića koji nije bio na klupi zbog crvenog kartona u prošlom kolu, ubacio već u devetoj minuti umjesto ozlijeđenog Samuelea Riccija.

Na poluvrijeme se otišlo s izjednačenim rezultatom, dok je u drugom vodstvo Torinu vratio upravo Vlašić. Adrien Tameze presjekao je dodavanje visoko na polovici Sassuola te je proslijedio loptu hrvatskom ofenzivcu. On se namjestio i s ruba peterca pogodio suprotni kut golmana Andree Consiglija. Vlašićev pogodak za pobjedu Torina pogledajte ovdje

Vlašićev prvi gol u sezoni

Vlašiću je ovo bio 11. nastup i prvi pogodak u sezoni. U slaboj je formi, zbog čega je dobio pretpoziv, a ne direktan poziv hrvatskog izbornika Zlatka Dalića za dvije završnice utakmice kvalifikacija s Latvijom i Armenijom.

Torino je pobjedom došao na 12. poziciju talijanskog prvenstva s 15 bodova. Sassuolo, za koji je cijelu utakmicu odradio hrvatski reprezentativni branič Martin Erlić, drži 15. mjesto s 11 bodova. Inter je prvi s 28 bodova.