HRVATSKI NOGOMETAŠI

Pogledajte za što sudac nije svirao penal nad Vlašićem

Foto: Screenshot

LONDONSKI West Ham nastavlja sa sjajnom sezonom. Na domaćem terenu je u 18. kolu engleske lige porazio Norwich s 2:0. Junak susreta bio je Jarrod Bowen. koji je Čekićare doveo u vodstvo u 42. minuti, a pobjedu je potvrdio u 82. Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić odigrao je 78 minuta za domaćina.

Upravo je Vlašić bio glavni protagonist vrlo sumnjive situacije u šesnaestercu gostiju. Igrala se 25. minuta kada je domaća momčad izvela korner. Vlašić je dobio zadaću kretnjama ometati vratara Tima Krula. Vratar Norwicha nije reagirao baš najpametnije pa je hrvačkim zahvatom bacio Vlašića na pod. 

Iako je bivši igrač Hajduka ostao ležati, sudac se nije oglasio. Ni brojnim fanovima na Twitteru nije jasno što je VAR radio u ovoj situaciji, posebno s obzirom na to da je igra nakratko bila prekinuta.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SPORNU SITUACIJU.

West Ham drži četvrto mjesto, posljednje koje vodi u Ligu prvaka, ispred gradskog rivala Arsenala. Ovo je Vlašiću bio tek treći start u ligi ove sezone. Za vikend dočekuju Leeds, dok posljednji Norwich igra kod kuće protiv Evertona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.