Pogodite koji hrvatski klub Danci nazivaju "momčad skandala"

POSLJEDNJIH tjedana zagrebački je Dinamo medijski bio vrlo izložen zbog brojnih skandala koji su se vezali uz njegovo ime, a posebno nakon poraza od Lyona 1:7 na Maksimiru u posljednjem kolu Lige prvaka.

> Mamić širi utjecaj na Makedoniju: "Zašto mladi igrači Dinama ne bi pojačali Vardar?"

Uslijedile su razne optužbe za namještanje utakmica iz Europe, ali i na domaćem terenu nakon uhićenja najmoćnijih ljudi sudačke organizacije Širića i Djedovića. O Mamiću i Dinamu raspisali su se i francuski i španjolski mediji, a zbog svega toga "modri" su u Europi dobili novi nadimak.

Danski portal Fyens.dk uz naslov "Odense igra protiv momčadi skandala" donosi vijest o prijateljskoj utakmici danskog prvoligaša i Dinama 29. siječnja na pripremnom Atlantic kupu u portugalskom Algarveu.

Bit će to prva utakmica nakon zimske stanke OB-u koji je prošlog tjedna zatvorio sezonu remijem kod Fulhama 2:2 završivši na posljednjem mjestu skupine Europa lige.

"OB će igrati protiv Dinama iz Zagreba, momčadi skandala, na prijateljskom turniru u Algavreu 29. siječnja. Dinamo je u posljednjem kolu Lige prvaka "legao" pred Lyonom koji je u Zagrebu slavio sa 7:1 i prošao u drugi krug Lige prvaka nauštrb Ajaxa", pišu Danci.

Na turniru će nastupiti i momčadi bečkog Rapida i Wisle Krakow.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.