Pojavio se novi klub koji želi Modrića?

Foto: EPA

LUKI MODRIĆU (38) na kraju sezone istječe ugovor s Real Madridom. Fantastični veznjak u ljeto 2023. potpisao je novi, jednogodišnji ugovor i tako odbio bogate ponude prvenstveno saudijskih klubova koji su u tom prijelaznom roku doveli brojne europske zvijezde. 

Modrić je ostao u Realu, s kojim je od 2012. osvojio sve što je mogao i 2018. postao najbolji igrač na svijetu, da bi u aktualnoj sezoni dobio znatno manju minutažu. Trener Carlo Ancelotti oslanja se na mlađe igrače, zbog čega je upitno hoće li Modrić na pragu 39. rođendana ostati u klubu.

Konur: Inter Miami i Los Angeles Galaxy žele Modrića

Prema dosadašnjim neslužbenim informacijama, na ljeto će imati nekoliko opcija: otići u Saudijsku Arabiju ili MLS, vratiti se u Dinamo, nastaviti karijeru u nekom od neimenovanih europskih klubova koji ga navodno žele, završiti karijeru, pa čak se i priključiti Ancelottiju u stručnom stožeru Reala.

Turski insajder Ekrem Konur tvrdi da su Inter Miami i Los Angeles Galaxy američki klubovi koji će se boriti sa Saudijcima kako bi doveli Modrića. Real ga, kaže Konur, želi zadržati, dok se LA sada prvi put spominje među glasinama.

Podsjetimo, Modrić je ljetos razgovarao s vlasnikom Inter Miamija Davidom Beckhamom na otoku Šipanu. U Beckhamovom klubu igraju po mnogima najbolji nogometaš u povijesti Lionel Messi, kao i Luis Suarez, Sergio Busquets i Jordi Alba.