Pokrajac se vraća u UFC-ov oktogon: Evo tko mu je novi protivnik

Foto: UFC

IGOR POKRAJAC vraća se u oktogon na UFC 209 koji je zakazan za 4. ožujka u Las Vegasu. Bit će to prvi nastup hrvatskog borca u najjačoj svjetskoj MMA promociji nakon UFC Fight Nighta u zagrebačkoj Areni prošlog travnja.

Sljedeći protivnik "The Dukeov" protivnik bit će UFC-ov veteran Ed Herman, 36-godišnji Amerikanac koji je još 2006. godine bio finalist UFC-ovog The Ultimate Fightera, a od tada je u oktogonu odradio 19 nastupa pri tome ubilježivši 10 pobjeda. Njegov trenutni profesionalni omjer iznosi 23 pobjede, 12 poraza i jedan ‘no contest’.

Pokrajac je u posljednjem nastupu u Zagrebu izgubio od Poljaka Jana Blachowicza, a protiv Hermana će odraditi 43. meč otkako se još 2003. počeo profesionalno baviti slobodnom borbom.

"Oduševljen sam što sam dio velikog UFC 209 ‘carda’. Evo po drugi put dolazim na borbu u Las Vegas. Nakon borbe u Zagrebu sam imao operaciju, no oporavio sam se, vratio treninzima i spreman ću dočekati 4. ožujka. Ed Herman je borac za kojeg slobodno mogu reći da je na neki način žrtva novih USADA-inih pravila koja tjeraju pojedine borce iz nižih u više kategorije jer sada nisu u stanju skidati puno kilograma. Riječ je o čovjeku koji je uvijek spreman na borbu. Pogledao sam nekoliko njegovih posljednjih nastupa i već imam pripremljenu taktiku. Bit ću spreman", kratko je Pokrajac prokomentirao svog idućeg protivnika.

Hrvatski borac nastupit će na sjajnom "cardu" kojeg predvode prvak Tyron Woodley i Stephen Thompson i teškaši Mark Hunt i Alistair Overeem, a nastupit će i Mirsad Bektić protiv Darrena Elkinsa. 

 

 

Do sada potvrđene borbe na UFC 209: 

Tyron Woodley vs. Stephen Thompson – za pojas u velteru 
Mark Hunt vs. Alistair Overeem
Mirsad Bektic vs. Darren Elkins
Todd Duffee vs. Mark Godbeer
David Teymur vs. Lando Vannata
Paul Craig vs. Tyson Pedro
Ed Herman vs. Igor Pokrajac

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.