KIERAN TIERNEY

Pokušao prevariti suca pa dobio bujicu psovki od Arsenalovog junaka

KIERAN TIERNEY bio je jedan od junaka Arsenalove momčadi u utakmici protiv Benfice kojom je londonska momčad izborila nastup u osmini finala Europa liga. Nakon 1:1 iz prvog susreta, Arsenal se našao u problemima u uzvratu, u kojem je domaćin bio na pirejskom stadionu Karaiskakis, nakon što je portugalska momčad povela 2:1.

Preokret su kreirali Tierney i Pierre-Emerick Aubameyang svojim drugim golom na utakmici, no postoji još jedan razlog zbog kojeg se škotski reprezentativac spominje i danas. Razlog su psovke kojima je izvrijeđao Darwina Nuneza u njegovom pokušaju da prevari suca i izbori prekršaj za svoju momčad.

''Čovječe, ti si jebena pizda koja se baca po podu'', moglo se vrlo dobro čuti kako odzvanja praznim stadionom nakon što je Tierney prošao pored suparnika koji je koju sekundu ranije teatralno odglumio prekršaj.

Bjorn Kuipers samo je odmahnuo rukom na lošu glumu urugvajskog reprezentativca te dopustio da se susret nastavi. Sve dalje je poznato. Uslijedila su dva Arsenalova gola vrijedna mjesta u ždrijebu klubova koji će igrati u osmini finala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.