Poljskoj se uoči Eura ozlijedio napadač slaveći gol. Uslijedio je još teži udarac

Screenshot: SportKlub

NEVJEROJATAN niz pehova za Poljsku samo pet dana prije prvog meča jako teške skupine na Euru. Poljaci ga otvaraju protiv Nizozemske, nakon čega slijede utakmice s Austrijom i Francuskom. No pitanje je hoće li imati napadače za tako zahtjevne suparnike.

Prvo im se prije par dana ozlijedio Arkadiusz Milik, kojeg muči koljeno. No to je bio samo uvod za bizaran slijed nesreća. Poljska je zadnju provjeru pred Euro igrala s Turskom. U 12. minuti povela je golom Karola Swiderskog. Napadač Verone zabio je nakon dobre akcije s Robertom Lewandowskim i burno, ali i opasno proslavio gol u prijateljskoj utakmici. Oduševljeno slaveći skočio je i u doskoku ozlijedio koljeno.

U prvih pola sata zadnje provjere pred Euro ozlijedila im se dva napadača

Bolna grimasa zamijenila je oduševljenje na njegovom licu i bilo je jasno da je ozljeda ozbiljna. Morao je ubrzo biti zamijenjen, a poljski mediji pišu da je otišao na pregled magnetskom rezonancom. Ni 15 minuta kasnije - novi očaj za Poljake. Lewandowski se samo srušio pokazujući da ga boli i tražeći zamjenu. Poljaci pišu da se žali na bol u mišiću. Poljska je tako pet dana prije prve utakmice na Euru ostala na samo jednom napadaču - Krzysztofu Piateku.

Zabrinutost navijača Poljske je razumljiva jer Lewandowski je za reprezentaciju postigao rekordna 82 gola, Milik je zabio 17, a Swiderski 11 golova.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ OZLJEDE POLJSKIH NAPADAČA PRED EURO

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.