Portugalci Tonel i Goncalo na Luzu će biti uz Dinamo

Foto: EPA-EFE

DINAMO je službeno pozvao na uzvratnu utakmicu osmine finala Europa lige protiv Benfice u Lisabonu svoje bivše Portugalce Tonela i Goncala.

Iz kluba kažu kako su htjeli pozvati i Paula Machada, Eduarda i Ivu Pinta, no oni trenutačno igraju izvan Portugala pa ne postoji mogućnost njihova dolaska na Luz 12. ožujka.

Tonel je jedan od omiljenih i najboljih Dinamovih stranaca u zadnjih deset godina. Portugalski stoper igrao je za Modre od 2010. do 2012. i uvijek bio na visokom nivou, kako na terenu tako i izvan njega.

Karijeru je završio 2016. kao igrač portugalskog Belenensesa u 36. godini. Portugalcima je predstavio Modre.

"To je momčad koja će stvoriti poteškoće Benfici, osobito u Hrvatskoj, jer su njihovi navijači žestoki. To se posebno odnosi na europske utakmice ovog nivoa kakvih Dinamo nije odigrao puno", rekao je Tonel pa pojasnio:

"Benfica je ime koje ima reputaciju u Europi i Dinamo će se suočiti s tim protivnikom uz veliku odgovornost. Bit će vrlo motivirani."

Goncalo Santos danas igra u portugalskom Estorilu. Ovaj veznjak bio je u Dinamu od 2014. do 2017. Paulo Machado član je indijskog Mumbai Cityja gdje zarađuje milijun i pol eura godišnje. Za modre je igrao od 2014. do 2017. kao i Goncalo.

Ivo Pinto član je engleskog drugoligaša Norwicha. Za Dinamo je igrao od 2013. do 2016., a iskusni golman Eduardo Carvalho brani za nizozemski Vitesse. U Dinamu je bio od 2014. do 2016.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.