Futsal Dinamo igra povijesnu utakmicu. Dolaze ga bodriti igrači GNK Dinama?

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

U PETAK ćemo u Zagrebu gledati veliki futsal spektakl. Dinamo dočekuje Olmissum u trećoj utakmici finalne serije u Draženovom domu, a utakmica će, sad je već jasno, biti potpuno rasprodana. To znači da će Dinamo jurišati na prvi naslov prvaka pred pet tisuća svojih navijača. Podsjetimo, prva momčad koja stigne do tri pobjede uzet će naslov, a trenutno je 1:1 u seriji. Četvrta utakmica igra se u Zagrebu u ponedjeljak, a eventualna peta u Omišu.

Plavi bi mogli imati dodatnu pomoć s tribina. Naime, iz više izvora procurila je informacija da će na utakmici biti i igrači "velikog" Dinama. Trener Igor Bišćan i član uprave Dario Šimić već su bili na drugoj utakmici polufinala protiv Novog vremena, a Bišćan je već tad u neformalnim krugovima izjavio da će dovesti svoje igrače "da vide kako se ide na parketu".

Maksimirski Dinamo je već u nekoliko navrata pokazao da se zbližava s malonogometnim, navijačkim imenjakom. Najprije su Bišćan i igrači pozvali navijače na polufinalnu utakmicu, a onda je Dinamo i objavom na društvenim mrežama čestitao futsalašima ulazak u finale prvenstva.