DINAMO

Potpisao s Dinamom i zahvalio Mamiću: "Hvala Zdravku, brzo smo dogovorili"

Foto: Matija Habljak / Pixsell

DINAMO je danas održao svečanu presicu nakon prolaska u iduću rundu Lige prvaka. U Maksimiru su dugogodišnje ugovore s klubom potpisali bek Mario Šitum i stoper Dino Perić. 

Šitum je potpisao do 2023., a Perić do 2024. Iako je posljednjih osam godina vezan s Dinamom, 27-godišnji Šitum jednako je uzbuđen dok potpisuje papire u Maksimiru. Zagrepčanin se danas posebno zahvalio Upravi i Zdravku Mamiću. Ispalio je baš iz srca ono što ionako dobro znamo, da Zdravko Mamić radi glavne poslove u zagrebačkom klubu. 

"Ovaj klub mi puno znači. U par sati smo se dogovorili oko novog ugovora. Potpisao sam do 2023. godine. Znamo što nama zagrebačkim dečkima znači Dinamo", kazao je Šitum i počeo nabrajati imena kojima posebno zahvaljuje.

Bjelica momčad slaže s Mamićem

Gazda Dinama Zdravko Mamić je bjegunac od hrvatskog pravosuđa, osuđen za višemilijunsku pljačku Dinama te optužen za udruživanje u zločinačku organizaciju u kojoj je i brat Zoran, šef sportskog segmenta Dinama i sportski direktor. Mamić mlađi nedavno se i fizički vratio u klub i preuzeo upravljačke funkcije, a već ranije je uspostavio dobru suradnju s Nenadom Bjelicom. Poslovi se koordiniraju iz Međugorja, gdje se Mamić u Villi Regina skriva od istraga, presuda i zatvorskih kreveta. Tako je u Dinamo doveo i sina gazde hotela u koje trenutno živi, Marko Vasilj ima važeći ugovor s Dinamom. 

Nenad Bjelica ne krije da je momčad za Europu slagao sa Zdravkom Mamićem, koji mu je na odlasku iz Hrvatske kazao: "Čuvaj mi Dinamo".

Ponuđeni novi ugovori Olmu i Livakoviću

Bjelica je kazao kako je sretan zbog produljenja ugovora s Perićem i Šitumom, a izvijestio je novinare i kako nije nemoguće da Olmo i Livaković, dvojica dinamovaca koji čekaju rekordne transfere, također potpišu nove ugovore. Iz Dinama puštaju priču da se bore za njih s najvećim ponudama.

"Pričamo s njima, ponuđeni su im puno bolji ugovori. Vidjet ćemo što će se događati. Nije nemoguća misija da potpišu nove ugovore", rekao je Bjelica

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.