Veliki potres u Cedeviti: Potjerana trojica igrača koji su predstavljeni kao ogromna pojačanja

Foto: Hina

CEDEVITA je očajno krenula u novu sezonu. Hrvatski prvak u raznim natjecanjima reda poraze, pa je odlučio nešto promijeniti.

Odlučeno je da će se riješiti trojice košarkaša koji su ovog ljeta predstavljeni kao velika pojačanja. Scotty Hopson može pronaći novi klub, a na Davida Stocktona i Duju Dukana se ne računa i oni mogu ostati u drugoj momčadi ako žele.

"Moramo napraviti zaokret. Nisu samo ova trojica kriva, nego cijela momčad na čelu sa mnom", rekao je trener Veljko Mršić uoči gostovanja kod MZT-a u Skopju.

Cedevita priznala pogrešku

Izravniji je bio predsjednik Mladen Veber.

"Ovime otvaramo mogućnost da dovedemo igrače koji neće biti tako negativno iznenađenje kao ova trojica. Priznajemo da smo imali lošu selekciju, priznajemo pogrešku i moramo nešto poduzeti", rekao je Veber za Večernji list.

Zašto Hopson odlazi kada je od svih "pojačanja", barem statistički, izgledao najbolje?

"Predobar je to igrač da bismo ga zadržali ako momčad s njim ne funkcionira. Uvijek u ovakvim situacijama ceh plaća stranac od kojeg se najviše očekuje."

Stocktonu, sinu legendarnog NBA igrača Johna, i Dukanu, koji ima trogodišnji ugovor, predloženo je da privremeno igraju za drugu momčad koja nastupa u A-1 ligi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.