SEHA liga

PPD Zagreb potvrdio plasman u četvrtfinale SEHA lige. Evo s kim može igrati

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

RUKOMETAŠI PPD Zagreba uvjerljivo su na domaćem parketu pobijedili srpskog doprvaka Metaloplastiku 37:25 u zadnjem kolu skupine A SEHA lige.

Zagreb se već do poluvremena odvojio na nedostižnu prednost od devet razlike, povećavao ju je i do 14 razlike te na kraju bez problema pobijedio. Najefikasniji bili su Valentino Ravnić i Csaba Leimeter s po pet pogodaka. Vlado Matanović, Nikola Grahovac i Nemanja Obradović zabili su po četiri. Metaloplastiku su predvodili Vukašin Vorkapić s devet i Luka Ivanić sa šest golova.

Pobjedom su rukometaši Zagreba osigurali prvo mjesto u skupini A i nastup u četvrtfinalu SEHA lige. Ondje će se susresti s pobjednikom utakmice između Metaloplastike, četvrtoplasirane ekipe iz grupe A, i Vardara, trećeplasiranog iz grupe B. U četvrtfinalu će se još susresti Motor iz Zaporožja i Tatran Prešov, koji vodi Slavko Goluža, našički NEXE i branitelj naslova Veszprem te Meškov Brest i Eurofarm Pelister, koji vodi Željko Babić.

Momčadi Ivice Obrvana je preostao zaostali susret petog kola upravo protiv Pelistera, ali ta utakmica neće imati nikakvu važnost jer je Zagreb sigurno prvi, a Pelister sigurno drugi.

Parovi četvrtfinala SEHA lige

Motor Zaporožje - Tatran Prešov

Nexe - Veszprem

Meškov Brest - Eurofarm Pelister

PPD Zagreb - Metaloplastika/Vardar

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.