TRANSFERI

Predsjednik Atletica pozvao Messija: "Dođi kući za Božić"

Foto: Gulliver / Getty Images

ENRIQUE CEREZO, predsjednik Atletico Madrida, u intervjuu za El Partidazo na Copeu, jednoj od najslušanijih radijskih postaja u Španjolskoj, objavio je da želi Lea Messija.

Kapetan Barcelone, najbolji strijelac u povijesti kluba te njegov simbol, ovog ljeta želio je otići iz Barce, ogorčen nesposobnošću i intrigama uprave, prije svih predsjednika Josepa Marie Bartomeua. Nakon što je početkom mjeseca izjavio da ostaje samo zato što ga nitko nije mogao platiti 700 milijuna eura, koliko iznosi njegova odštetna klauzula, usput je žestoko kritizirao upravu. Tjeranje Luisa Suareza, trećeg najboljeg strijelca u povijesti Barcelone i njegovog velikog prijatelja, Messija je duboko ražalostilo i ogorčilo. To je prije par dana iskoristio za novi javni napad na vrhušku Barce. 

Suarez je utočište našao u Atleticu, za koji je u nedjelju debitirao tako da je za 22 minute postigao dva gola i namjestio jedan u pobjedi 6:1 protiv Granade. Cerezo je poveznicu između svega navedenog našao u spomenutom intervjuu:

"Ako jako želite nešto, sve je moguće... Ako Leo Messi želi opet igrati s Luisom Suarezom, poručujem mu isto što se kaže slastici od badema: Dođi kući za Božić."

Pojasnimo ovo na kraju Cerezove poruke: posudio je slogan El Almendra, poznatog španjolskog proizvođača slatkiša od badema koji se u toj zemlji najviše jedu za Božić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.