Predsjednik Bayerna: Xavi je bio velik igrač, ali nije u redu ovo što radi

Foto: EPA

HERBERT HAINER, predsjednik Bayerna, u razgovoru za Sky je otvoreno kritizirao postupke Barcelone. "Ne razumijem Barcelonu ni trenera Xavija. On je bio vrhunski igrač, ali da ovako otvoreno koketira s našim igračima, koji imaju važeći ugovor s Bayernom... To nije u redu", rekao je čelnik bavarskog kluba.

Podsjetimo, Xavi je nedavno s velikim interesom govorio o Joshui Kimmichu. "Kimmich ima ugovor pa ako postoje otvorena vrata, rado bismo pregovarali. Govorimo o imenima koja su broj jedan na svojim pozicijama. Razgovarao sam s Joshuom u Kataru. Upoznali smo se na jednom događaju. Rekao je da je moj obožavatelj. Pod ugovorom je s Bayernom, pa sve ovisi o njemu. Ali pogledajte Lewandowskog. Želio je doći k nama, zašto ne bi i Joshua?" rekao je u razgovoru za Mundo Deportivo.

Kimmich (28) je jedan od najboljih centralnih veznih igrača na svijetu. Ima ugovor s Bayernom do ljeta 2025. godine, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 80 milijuna eura. Ove sezone je odigrao 47 utakmica za Bayern u svim natjecanjima. Dao je sedam golova i 11 puta je asistirao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.