Predsjednik Marseillea: Vrlo smo zadovoljni Tudorom

Foto: EPA

DEVET pobjeda, tri remija i tri poraza. Učinak je to koji je Igor Tudor ostvario na klupi Marseillea u francuskom prvenstvu u kojem zauzima četvrto mjesto ljestvice. Od Europe se oprostio zauzevši posljednje mjesto skupine u kojoj su bili još Tottenham, Eintracht i Sporting. Predsjednik kluba Pablo Longoria tvrdi da je zadovoljan radom hrvatskog trenera.

"Vrlo smo zadovoljni radom Igora Tudora. Željeli smo da momčad ima stila, a ona je sad jasno prepoznatljiva. To je bio i razlog zbog kojeg smo se odlučili za dovođenje Tudora. Bili smo kompetitivni u svim utakmicama koje smo igrali", rekao je Longoria koji je potvrdio i dolazak legende kluba Jean-Pierrea Papina na mjesto savjetnika.

Papin će svakodnevno pomagati

Igrajući za Marseille od 1986. do 1992. godine, Papin je postigao 182 gola u 275 odigranih utakmica. Nastupajući za njega, bio je proglašen i dobitnikom Zlatne lopte 1991. godine, a s njim je četiri puta bio osvojio francusko prvenstvo.

"Jean-Pierre Papin dolazi u Marseille. Govorimo o legendi kluba. Bit će u svakodnevnom kontaktu s nama, na domaćim i gostujućim utakmicama. Svaki dan nam može dati dobar savjet. Mene neće ovdje biti za nekoliko godina, ali za 20 godina će svi pamtiti tko je on. Pomoći će nam s detaljima da bismo pobjeđivali", potvrdio je Longoria.

Pročitajte više