LIGA PRVAKA

Predsjednik Napolija: Ne razumijem zašto s Barcelonom moramo igrati u Barceloni

Foto: EPA

AURELIO De Laurentiis, predsjednik Napolija, u izjavi za talijanske medije poručio je Uefi kako njihove odluke o uzvratnim susretima Lige prvaka nemaju smisla.

Podsjetimo, Napoli u osmini finala igra protiv Barcelone. Nakon 1:1 u Napulju, uzvratni susret se nije odigrao zbog prekida svih natjecanja. Uefa je donijela odluku da će se susreti odigrati u drugom terminu, ali De Laurentiis smatra kako je opasnost prevelika.

"Ne razumijem zašto moramo s Barcelonom igrati tamo kada grad ima tolikih problema s virusom. Ne razumijem zašto moramo putovati u taj grad i biti tamo", rekao je De Laurentiis, a onda i ponudio rješenje: "Ako je Uefa već odlučila da se Liga prvaka i Europa liga igraju u Portugalu i Njemačkoj, onda je tamo trebalo prebaciti i ove susrete. Ovo je opasno."

Uzvrat na Camp Nouu odigrat će se 8. kolovoza, a to će biti čak četvrti međusobni susret ovih momčadi u tekućoj sezoni. Osim u Ligi prvaka, odigrali su dvije prijateljske utakmice u kojima je Barcelona upisala pobjedu. 

Pobjednik ovog ogleda igrat će protiv boljeg iz dvoboja Bayern Münchena i Chelseaja. S obzirom na to da je Bayern u prvom susretu u Londonu slavio s 3:0, Napoli ili Barcelona će u četvrtfinalu ići na Bavarce.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.