Predsjednik Seville: Marseille je ponudio smiješnu cifru za Fabiana

SEVILLIN predsjednik Jose Maria Del Nido odbacio je svaku mogućnost prodaje svog brazilskog napadača Luisa Fabiana francuskom prvoligašu Marseilleu. Barem pod uvjetima koje francuski klub trenutačno nudi.

Fabiana se već dulje vrijeme povezuje s odlaskom iz andaluzijskog kluba, a posebice nakon što je taj 29-godišnjak vrlo dobro odradio Svjetsko nogometno prvenstvo.

Ugovor sa Sevillom ističe mu na kraju sezone, a ugovorna klauzula u njemu kazuje da klub ne može napustiti ukoliko netko prije vremena ne da Sevilli bankovna jamstva u iznosu od 30 milijuna eura. Marseilleova, navodno, nisu bila niti blizu te brojke.

"Istina je da su u Marseilleu zainteresirani, istina je i da on ima svoju cijenu, ali je istina i to da mu vrijeme za transfer curi. Nemamo namjeru niti malo spustiti svoja očekivanja. Ono što mi želimo je ostanak Fabiana u klubu još nekoliko godina."

"Marseilleova jučerašnja ponuda bila je smiješna iako se čini kao da su je spremni povisiti. Koliko njemu nude, ne znamo, ali vezan je uz nas još jednu godinu i ne odlučimo li drugačije, tu će je i odraditi. I sve mi se više čini da će ovdje i ostati", kaže Del Nido.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.