KORONAVIRUS U SPORTU

Dva nogometaša iz Premiershipa imaju koronu. Jedan je igrač Norwicha

Foto: EPA

ENGLESKA Premier liga je u subotu objavila da su u zadnjem testiranju na koronavirus među igračima i osobljem klubova utvrđena dva pozitiva slučaja.

"Premier League može danas potvrditi da su u četvrtak, 11. lipnja, i petak, 12. lipnja, 1200 igrača i članova osoblja klubova bili testirani na covid-19. Među njima su utvrđena dva pozitivna slučaja iz dva kluba", stoji u priopćenju lige. 

Potvrda iz Norwicha

Ovi rezultati nastavljaju nizak broj pozitivnih slučajeva otkako su se igrači vratili treninzima prošli mjesec. Istovremeno je Norwich City potvrdio da je jedan njihov igrač pozitivan na koronavirus.

Norwich je na svojim službenim stranicama objavio i da će pozitivni igrač provesti u samoizolaciji sedam dana prije nego što ponovno bude testiran.

"Klub neće otkriti ime igrača koji je zaražen i traži da se poštuje njegov zahtjev za povjerljivošću podataka", navodi se u priopćenju kluba. 

Vraća se Premiership

Englesko prvenstvo se nastavlja u srijedu s prvim utakmicama od ožujka, kada je prekinuto zbog koronavirusa.

Aston Villa igra protiv Sheffield Uniteda, a Manchester City protiv Arsenala. Norwich svoju prvu utakmicu nastavka sezone igra u petak protiv Southamptona. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.