Preminuo 15-godišnji hrvatski nogometaš, srušio se na terenu

Screenshot: Facebook/NK Samobor

NOGOMETAŠ kadeta NK Samobora preminuo je u bolnici nakon što se srušio na terenu tijekom utakmice 2. NL centar za kadete između Samobora i Dugog Sela, objavljeno je na stranici HNS-a. "U 60. minuti utakmice rekao je sucu da se ne osjeća dobro, a sudac ga je uputio prema liječnicima. Onesvijestio se i prestao disati. Liječnici su ga uspjeli održati na životu dok nije stigla hitna pomoć. Utakmica je prekinuta jer su igrači bili potreseni", stoji u službenom zapisniku utakmice.

"U ovim teškim trenucima koji su zadesili cijeli samoborski i hrvatski sport našim prijateljima iz Samobora šaljemo iskrenu sućut. S njima i s obitelji preminulog anđela smo u mislima. Neka mu je laka hrvatska gruda", objavljeno je na Facebook stranici NK Bistre. NK Samobor izrazio je sućut putem društvenih mreža.

Mirno spavaj naš Anđele...

Objavljuje NK SamoborČetvrtak, 13. travnja 2023.

Hrvatski nogometni savez također je uputio poruku sućuti: "Hrvatski nogometni savez izražava najdublju sućut obitelji, prijateljima i suigračima mladog Martina zbog ovog šokantnog i nenadoknadivog gubitka."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.