Preokret oko Ancelottija. "Ja izbornik? Nemam pojma o tome"

Foto: EPA

TRENER Real Madrida Carlo Ancelotti demantirao je tvrdnje da će na ljeto napustiti klub i postati izbornik Brazila. "Ja izbornik Brazila? Nemam pojma o tome. Nisam čuo ni pročitao izvještaje iz brazilskih medija. Imam ugovor u Madridu do ljeta 2024. godine", rekao je Ancelotti na konferenciji za medije uoči utakmice finala Svjetskog klupskog prvenstva između Reala i Al Hilala.

Podsjetimo, brazilski ESPN je objavio da će Ancelotti od ljeta voditi Brazil. Prema njihovim informacijama, 63-godišnji stručnjak odradit će klupsku sezonu do kraja, a zatim s vodstvom brazilske reprezentacije potvrditi posao. Naveli su kako Ancelotti još nije potpisao ugovor, ali je rekao "da" brazilskom savezu.

Brazilski nogometni savez također demantira

"Brazilski nogometni savez obavještava javnost da je vijest objavljena u petak, prema kojoj će trener Real Madrida, Talijan Carlo Ancelotti, biti novi izbornik brazilske momčadi, neutemeljena. Predsjednik Ednaldo Rodrigues ostaje pri izjavama danim u srijedu.

Tada je odbacio nagađanja, rekavši da se situacija transparentno rješava i da će odabir novog trenera biti objavljen u odgovarajućem trenutku", poručio je brazilski nogometni savez, a prenosi španjolska Marca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.