Preokret oko Benzeme. Marca: Želi otići iz Real Madrida na velika vrata

Foto: Profimedia

KARIM BENZEMA (35) danas je primio nagradu Marca Leyenda (Marcina legenda), koju španjolska Marca dodjeljuje najboljim sportskim profesionalcima u povijesti, a tom je prilikom govorio o ostanku u Real Madridu. Naime, ovih se dana pokrenula priča o potencijalnom odlasku Benzeme u saudijski Al Ittihad, u kojem bi mogao zaraditi 400 milijuna eura za dvije sezone. Francuski centarfor nije dao konkretan odgovor o svojoj budućnosti, no Marca tvrdi da Benzema ipak ostaje u Real Madridu.

Marca: Benzema ostaje

"Činjenica je da će Benzema ostati. Odradit će preostalih godinu dana ugovora koji je dogovorio s Realom, o čemu su obje strane dugo razmišljale. Veza se nastavlja, nije prekinuta. Karim je jako zahvalan Saudijcima na ogromnom interesu koji pokazuju već mjesecima, ali igrač iz Madrida želi otići na velika vrata", piše Marca pa dodaje:

"Ponuda Saudijaca je i dalje na stolu"

"Benzema također smatra da ima još dovoljno snage za sjajnu sezonu, koja bi mu mogla biti i posljednja. Benzema ne zatvara mogućnost igranja u saudijskoj ligi sljedeće sezone jer je ponuda i dalje na stolu, unatoč činjenici da ostaje u Real Madridu."

Za Real je odigrao 647 utakmica i zabio 353 gola uz 165 asistencija. S njim je četiri puta bio prvak Španjolske i pet puta prvak Europe, a osvojio je još 15 trofeja te je najtrofejniji igrač u povijesti kluba.